DUCASTRA
Sales & Marketing Pro's

ONS BEDRIJF

We hebben Ducastra opgericht na onze ervaringen bij verschillende multinationals. Heel vaak waren wij de opdrachtgevers aan externe partijen waarbij we de indruk hadden dat de briefing niet begrepen werd en waarbij de uitwerking te ruim, ingewikkeld of naast de kwestie gebeurde. Of het werd een oplossing waarbij je vervolgens weer iemand anders nodig had om het uit te voeren.  

Bij onze terugkeer naar Nederland, na een aantal jaren in het buitenland, koppelden we dat inzicht met onze innerlijke drive om ooit een eigen onderneming op te zetten. 
Wat als wij wel de partner kunnen zijn die luistert naar de klant, kritisch en eerlijk durft te zijn en zo pragmatisch mogelijk met het plan en de eventuele opvolging komt om de doelen te realiseren?! 

Zo begonnen wij in februari 2020 aan dit avontuur waarbij we niet alleen willen meedenken, maar ook meehelpen. Heb je nood aan A en F, dat kan. Maar heb je nood aan A-Z, dan kan dat ook! Als we het zelf niet allemaal kunnen dan hebben we partners om dat van ons over te nemen waarbij wij het contactpunt blijven en de consistentie en coherentie garanderen. 

Wat je zoekt is wat je krijgt...en een eerlijke, transparante aanpak is daarbij cruciaal!


WIE WE ZIJN

Andy Hoekstra heeft vele jaren ervaring in sales, marketing en general management. De basis is gelegd in retail, eerst in de verkoop en daarna vele jaren als inkoper van consumenten electronica. Philips was een logisch vervolg waar hij diverse sales- en marketingrollen heeft ingevuld voordat hij deel ging uitmaken van het Benelux management team als Director Shopper Marketing en Director Accessories. Bij Logitech heeft Andy daarna drie jaar de verantwoordelijkheid gehad als country manager voor de Benelux. Na deze succesvolle periode werd gevraagd of hij een kantoor kon opzetten in Dubai als Regio Manager voor de regio Midden-Oosten/Noord Afrika. Begonnen met vier fte, is dit kantoor uitgegroeid tot een volwaardig hoofdkantoor met 21 fte waarin alle functies vertegenwoordigd zijn en waardoor de business in die periode verdrievoudigd is. Met deze achtergrond denkt Andy altijd vanuit de klant (consument/eindgebruiker of opdrachtgever) om tot de beste businessoplossing te komen. 

Proactief, luisteren, pragmatisch, oplossingsgericht en resultaatgedreven zijn kenmerken die bij hem passen. Met deze ruime ervaring en de overtuiging dat je elke dag opnieuw bijleert, kunt u rekenen op een professionele gesprekspartner die u op vele vlakken kan ondersteunen.


Jiffany Ducatteeuw is een enthousiaste Belgische marketeer die vanuit haar studies communicatiewetenschappen aan de Universiteit Gent aan de slag ging bij Philips. Eerst als trade shopper marketeer voor België en later voor Australië vanuit Sydney, Na dit avontuur aan de andere kant van de wereld ging ze als service marketeer ervaring opdoen bij de healthcare divisie van Philips in Nederland om uiteindelijk weer bij de eerste 'trade shopper marketing' liefde terug te komen bij Philips Benelux in Eindhoven. In deze tijd verhuisde ze ook richting Nederland om er na enkele jaren en bijna alle consumenten categorieën bij Philips de stap te maken naar FMCG. 
In Utrecht ging ze als de slag als brand manager voor de instant- en ice coffees van Douwe Egberts...tot een buitenlands avontuur op een gegeven moment weer lonkte. 
Gedreven vanuit een avontuurlijke leergierigheid ging het richting Dubai waar ze aan de slag ging als marketing manager bij Lenovo voor de gehele pc-business in het Midden-Oosten, Pakistan en Oost-Afrika. 

Verschillende landen, verschillende industrieën, maar een consistente ambitie om bij te leren, buiten de comfortzone te treden, snel aan te passen, de kern van de uitdaging te snappen en het verschil te maken met een proactieve, gemoedelijke en op feiten gebaseerde aanpak.  
E-mailen
Map